În ultimele 24 de ore pe raza județului Satu Mare au avut loc două accidente rutiere Reviewed by CD on . Primul dintre ele s-a petrecut în data de 1 iunie, în jurul orei 15:10, la intersecţia străzilor Careiului cu str. Ravesburg din municipiul Satu Mare, când o tâ Primul dintre ele s-a petrecut în data de 1 iunie, în jurul orei 15:10, la intersecţia străzilor Careiului cu str. Ravesburg din municipiul Satu Mare, când o tâ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»În ultimele 24 de ore pe raza județului Satu Mare au avut loc două accidente rutiere

În ultimele 24 de ore pe raza județului Satu Mare au avut loc două accidente rutiere

În ultimele 24 de ore pe raza județului Satu Mare au avut loc două accidente rutiere

Primul dintre ele s-a petrecut în data de 1 iunie, în jurul orei 15:10, la intersecţia străzilor Careiului cu str. Ravesburg din municipiul Satu Mare, când o tânără B.V. de 20 ani, din localitatea Lazuri, judetul Satu Mare,  conducând un motociclu, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de  38 ani, din localitatea Săcăşeni, judetul Satu Mare.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a tinerei motocicliste care a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Ambele participante la trafic au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În dimineața zilei de 2 iunie, la ora 02.20,  pe DN 19,   un conducător auto I. M. de 43 ani, din Satu Mare, conducând un autoturism  în afara localităţii Pişcolţ, judeţul Satu Mare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, iar în urma impactului, a decedat.

Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs pe fondul oboselii conducătorului auto, care ar fi adormit la volan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus