Handbalul românesc este în doliu. Ioan Palko s-a stins din viață Reviewed by CD on . Handbalul românesc a primit miercuri o veste tristă. Antrenorul care a promovat echipa CSM Satu Mare în Liga Națională, Ioan Palko s-a stins din viață la vârsta Handbalul românesc a primit miercuri o veste tristă. Antrenorul care a promovat echipa CSM Satu Mare în Liga Națională, Ioan Palko s-a stins din viață la vârsta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Handbalul românesc este în doliu. Ioan Palko s-a stins din viață

Handbalul românesc este în doliu. Ioan Palko s-a stins din viață

Handbalul românesc este în doliu. Ioan Palko s-a stins din viață

Handbalul românesc a primit miercuri o veste tristă. Antrenorul care a promovat echipa CSM Satu Mare în Liga Națională, Ioan Palko s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.

Ioan Palko, fostul jucător al echipei Minaur Baia Mare în anii ’70, al echipei CS Unio Satu Mare, dar și antrenorul care a făcut ca CSM Satu Mare să promoveze în Liga Națională de handbal masculin, în 2008-2009, a avut probleme de sănătate. În ultimii ani, acesta a suferit din cauza anevrismului pelvian având artera femurală mărită de zece ori.
La începutul partidei de astăzi dintre CSM Satu Mare și CSM București se va ține un moment de reculegere în memoria fostului tehnician al formației sătmărene.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus