Grav accident de circulație produs în apropiere de Carei Reviewed by CD on . Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat în weekend să intervină pentru lichidarea unui incendiu iz Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat în weekend să intervină pentru lichidarea unui incendiu iz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Grav accident de circulație produs în apropiere de Carei

Grav accident de circulație produs în apropiere de Carei

Grav accident de circulație produs în apropiere de Carei

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat în weekend să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în urma producerii unui accident rutier, între un autocamion și o motocicletă, pe varianta de ocolire a mun. Carei.

În urma accidentului au rezultat 2 victime. La fața locului s-au deplasat 12 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, una de terapie intensivă mobilă, iar cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor. Ajunse la fața locului forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără.

O victimă a refuzat transportul la spital, iar cea de-a doua victimă, din nefericire, a fost găsită carbonizată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus