Grand Prix la tir, la Viile Satu Mare Reviewed by CD on . Președintele Consiliului Județean Satu Mare,  Adrian Ștef, a participat vineri la deschiderea concursului „Grand Prix 2013” la tir, care a avut loc la Viile Sat Președintele Consiliului Județean Satu Mare,  Adrian Ștef, a participat vineri la deschiderea concursului „Grand Prix 2013” la tir, care a avut loc la Viile Sat Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Grand Prix la tir, la Viile Satu Mare

Grand Prix la tir, la Viile Satu Mare

Grand Prix la tir, la Viile Satu Mare

Președintele Consiliului Județean Satu Mare,  Adrian Ștef, a participat vineri la deschiderea concursului „Grand Prix 2013” la tir,
care a avut loc la Viile Satu Mare.

Adrian Ștef a declarat că găzduirea unei competiții atât de importante la Satu Mare este o dovadă că județul nostru se află în circuitul marilor competiții sportive internaționale. El a afirmat că va face demersuri pentru ca Satu Mare să organizeze în viitor o finală de Campionat European.

„Îmi face o deosebită onoare de a vă ura „Bun venit în Satu Mare”, de a vă fi gazdă, alături de Flalviu Radu şi Horaţiu Bonea, la o competiţie atât de importantă. Vreau să vă spun că pentru mine este o mare emoţie să fiu astăzi în faţa dumneavoastră, este un moment de bucurie, deoarece pentru prima dată în istorie, România găzduieşte un concurs de Grand Prix la tir, iar acest concurs are loc la Satu Mare.

Acesta este un lucru care ne şi dovedeşte respectul de care ne bucurăm în lumea sportivă internaţională, dar şi faptul că acum suntem, într-adevăr, pe harta sporturilor de elită.

Prezenţa la Satu Mare a domnului preşedinte Jean-Francais Palincas, a unui sportiv atât de celebru ca şi domnul George Digweed este o mare onoare pentru noi. Ştiu că Flaviu Radu şi Horaţiu Bonea au făcut eforturi extraordinare pentru a organiza acest concurs şi sper că sprijinul pe care l-a acordat Consiliul Judeţean v-a fost de ajutor. Atunci când Horaţiu mi-a vorbit despre acest eveniment, am acceptat cu entuziasm să-l sprijin, pentru că este o competiţie care face cinste judeţului Satu Mare.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus