GALERIE FOTO: Peste 10.000 de sătmăreni la concertul misiunii Speranţa Reviewed by CD on . Nu mai puţin de 10.000 de sătmăreni au participat joi seara la concertul oferit de Misiunea Speranţa din România, eveniment desfăşurat sub egida a două turnee i Nu mai puţin de 10.000 de sătmăreni au participat joi seara la concertul oferit de Misiunea Speranţa din România, eveniment desfăşurat sub egida a două turnee i Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»GALERIE FOTO: Peste 10.000 de sătmăreni la concertul misiunii Speranţa

GALERIE FOTO: Peste 10.000 de sătmăreni la concertul misiunii Speranţa

GALERIE FOTO: Peste 10.000 de sătmăreni la concertul misiunii Speranţa

Nu mai puţin de 10.000 de sătmăreni au participat joi seara la concertul oferit de Misiunea Speranţa din România, eveniment desfăşurat sub egida a două turnee intitulate „Siguranţa vieţii Eterne”, pe stadionul Olimpia din Satu Mare.

La concert au participat creştini de religii neoprotestante din tot judeţul, programul cultural-religios fiind desfăşurat în limbile română şi maghiară-predicile şi română-engleză concertul propriu-zis. La finalul programului, liderii bisericilor penticostale şi baptiste au stat la dispoziţia persoanelor care sunt în căutarea unui lăcaş de cult pe care să îl frecventeze, dar în primul rând în căutarea „vieţii eterne”

Lăsăm imainile să vorbească. FOTO: Stelian Clipacs

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus