Florin Curileac este campion balcanic la karate Reviewed by CD on . În perioada 18-20 noiembrie, în Bulgaria s-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Balcanic de Karate al Polițiștilor. La această competiție, karate În perioada 18-20 noiembrie, în Bulgaria s-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Balcanic de Karate al Polițiștilor. La această competiție, karate Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Florin Curileac este campion balcanic la karate

Florin Curileac este campion balcanic la karate

Florin Curileac este campion balcanic la karate

În perioada 18-20 noiembrie, în Bulgaria s-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Balcanic de Karate al Polițiștilor. La această competiție, karateka de la CSM Satu Mare, Florin Curileac, a obținut titlul balcanic.

La competiție au participat sportivi din: Cipru, Grecia, Bulgaria, România și Macedonia. Delegația României a fost condusă de chestorul Elisabeta Lipă.
Satu Mare a fost reprezentat de Florin Curileac, sportiv și antrenor la CSM Satu Mare, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” al județului nostru.
Florin Curileac, multiplu campion european și mondial, a câștigat categoria „Kumite”, la 84 kg, urcând astfel pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus