Dr. Ladislau Lang este noul director al Organizaţiei Caritas Reviewed by CD on . Episcopul romano-catolic al Sătmarului, Eugen Schonberger, a convocat vineri o conferinţă de presă pentru a-l prezenta pe noul director al Organizaţiei Caritas Episcopul romano-catolic al Sătmarului, Eugen Schonberger, a convocat vineri o conferinţă de presă pentru a-l prezenta pe noul director al Organizaţiei Caritas Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dr. Ladislau Lang este noul director al Organizaţiei Caritas

Dr. Ladislau Lang este noul director al Organizaţiei Caritas

Dr. Ladislau Lang este noul director al Organizaţiei Caritas

Episcopul romano-catolic al Sătmarului, Eugen Schonberger, a convocat vineri o conferinţă de presă pentru a-l prezenta pe noul director al Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare, dr. Ladislau Lang, el preluând ştafeta de la cea care a îndeplinit această funcţie în ultimii 12 ani, Lochli Terezia-Tunder.

Preasfinţia Sa a motivat această shimbare la conducerea celei mai mari asociaţii cu activitate caritativă din judeţul Satu Mare prin nevoia reîmprospătării forţelor, periodic, în toate instituţiile aflate în subordinea Episcopiei.
Tocmai de aceea, Caritas va începe cu o conducere nouă anul în care se va aniversa un sfert de secol de la reînfiinţarea acestei organizaţii ce a mai funcţionat în Dieceza Sătmarului şi în anii de dinaintea instaurării regimului comunist.
Fosta directoare, Lochli Terezia Tunder, va rămâne în continuare în conducerea organizaţiei, în postul de consultant în management. Ea a declarat că a predat noului director o organizaţie stabilă, care asigură zeci de servicii sociale specifice în judeţele Satu Mare şi Maramureş, cu 230 de angajaţi şi zeci de colaboratori în asociaţiile partenere.
Noul director i-a mulţumit colegei sale pentru performanţele cu care a făcut din Caritas cea mai importantă organizaţie de profil din regiune, mărturisind că se simte onorat de solicitarea episcopului de a prelua conducerea acesteia.
Dr. Ladislau Lang nu este străin de activitatea Caritas, el fiind angajat mulţi ani în cadrul acestei organizaţii, unde a pus pe picioare serviciile medicale care au funcţionat până în 1998 la clinica ce a devenit ulterior West Medica.
El a declarat că are nevoie de un răgaz de 2 – 3 luni pentru a se documenta cum se cuvine despre proiectele Caritas aflate în derulare, după care îşi va anunţa propriile proiecte, dar a dat asigurări că nu intenţionează să facă schimbări radicale în structura şi activitatea organizaţiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus