Două noi trasee turistice montane amenajate de Salvamont Satu Mare Reviewed by CD on . Rețeaua de trasee turistice montane din județ a fost extinsă cu două noi trasee amenajate de Salvamont Satu Mare: - Traseul Certeze – Borcutul Tâlharilor – Vârf Rețeaua de trasee turistice montane din județ a fost extinsă cu două noi trasee amenajate de Salvamont Satu Mare: - Traseul Certeze – Borcutul Tâlharilor – Vârf Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două noi trasee turistice montane amenajate de Salvamont Satu Mare

Două noi trasee turistice montane amenajate de Salvamont Satu Mare

Două noi trasee turistice montane amenajate de Salvamont Satu  Mare
Rețeaua de trasee turistice montane din județ a fost extinsă cu două noi trasee amenajate de Salvamont Satu Mare:
Traseul Certeze – Borcutul Tâlharilor – Vârful Buian, are un grad de dificulate mediu, este marcat cu Punct Albastru și poate fi parcurs în 4 ore. Montaniarzii se pot aventura pe acest traseu în tot timpul anului având echipament de drumeție de complexitate medie.
Traseul Horăiț – Belvedere Măgura este un traseu de legatură, amenajat cu cabluri, fiind marcat cu Cruce Rosie. Este un traseu panoramic, cu grad mediu de dificultate care necesită echipament de drumeție special și complex ( kit via ferrata), putând fi parcurs în aproximativ 20 de minute. Traseul fiind unul tehnic, care implică cățărarea pe stâncă nu este recomandat pe vreme umedă, în special în sezonul de iarnă!
Cele două noi trasee au obținut de curând certficate de omologare din partea Ministerului Antreprenoriatului și Turismului. Până în prezent, Consiliul Județean Satu Mare are 16 trasee turistice montane omologate. Datorită afluxului tot mai mare de turiști, avem în pregătire alte 5 trasee turistice montane care sunt propuse spre omologare.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus