Dorel Coica candidează din nou pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare Reviewed by CD on . Primarul Dorel Coica și-a depus astăzi candidatura la Biroul de Cicrumscripție. Edilul a declarat că în zilele care urmează își va prezenta consilierii municipa Primarul Dorel Coica și-a depus astăzi candidatura la Biroul de Cicrumscripție. Edilul a declarat că în zilele care urmează își va prezenta consilierii municipa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dorel Coica candidează din nou pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare

Dorel Coica candidează din nou pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare

Dorel Coica candidează din nou pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare

Primarul Dorel Coica și-a depus astăzi candidatura la Biroul de Cicrumscripție. Edilul a declarat că în zilele care urmează își va prezenta consilierii municipali și ce au făcut aceștia până acum pentru orașul Satu Mare.

Primarul Dore Coica însoțit de președintele PSD Satu Mare, Octavian Petric și de echipa social-democrată, și-a depus în mod oficial candidatura la Biroul de Circumscripție.

„Este un moment important pentru PSD. Eu, împreună cu președintele paridului, Octavian Petric, am venit să depunem candidatura pentru alegerile locale. Astăzi depunem dosarele pentru funcția de primar și lista pentru Consiliul Local. Avem oameni tineri, oameni care deja au făcut lucruri pentru Satu Mare, oameni profesioniști și avem proiecte. Vrem să facem din Satu Mare ceea ce oamenii își doresc, un oraș curat, un oraș modern. Putem face asta mai ales că s-au deschis liniile de finanțare,”a declarat Dorel Coica, la intrarea la Biroul de Circumscripție.
Primarul a mai precizat și în că în zilele care urmează va organiza mai multe conferințe de presă pentru a-i prezenta pe consilierii municipali.

„În zilele care urmează vom prezenta fiecare consilier în parte și vom arăta ce au făcut ei deja pentru municipiul Satu Mare,” a adăugat Dorel Coica.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus