Dezvelirea statuii artistului Aurel Popp la Carei Reviewed by CD on . Subprefectul de Satu Mare, Altfatter Tamás, a participat la dezvelirea statuii marelui artist sătmărean Aurel Popp în municipiul Carei, alături de înalte fețe b Subprefectul de Satu Mare, Altfatter Tamás, a participat la dezvelirea statuii marelui artist sătmărean Aurel Popp în municipiul Carei, alături de înalte fețe b Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Dezvelirea statuii artistului Aurel Popp la Carei

Dezvelirea statuii artistului Aurel Popp la Carei

Dezvelirea statuii artistului Aurel Popp la Carei

Subprefectul de Satu Mare, Altfatter Tamás, a participat la dezvelirea statuii marelui artist sătmărean Aurel Popp în municipiul Carei, alături de înalte fețe bisericești și oficialități județene și locale.
Aurel Popp a fost și rămâne una din personalitățile marcante ale culturii sătmărene, născut acum aproape 150 de ani, cu o recunoaștere postumă relevantă atât la nivel local cât și național.
Liceul de artă din Satu Mare, care-i poartă numele, secția permanentă Aurel Popp din cadrul Muzeului de Artă Satu Mare, strada Aurel Popp unde se află și Atelierul memorial în municipiul Satu Mare, dar și expoziții retrospective la Cluj Napoca și Baia Mare sunt parte a recunoșterii valorii marelui artist.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus