Deseară „Lumina Sfântă” ajunge la Satu Mare Reviewed by CD on . Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului informează că: ”Sfânta Lumină, luată de pe Sfântul Mormânt de la Ierusalim, va ajunge pentru a şaptea oară şi î Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului informează că: ”Sfânta Lumină, luată de pe Sfântul Mormânt de la Ierusalim, va ajunge pentru a şaptea oară şi î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Deseară „Lumina Sfântă” ajunge la Satu Mare

Deseară „Lumina Sfântă” ajunge la Satu Mare

Deseară „Lumina Sfântă” ajunge la Satu Mare

Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului informează că: ”Sfânta Lumină, luată de pe Sfântul Mormânt de la Ierusalim, va ajunge pentru a şaptea oară şi în Eparhia noastră. Datorită sprijinului domnului ing. Mircea Leţiu, membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului”.

Sfânta Lumină va fi adusă de o delegaţie eparhială, sâmbata, 30 aprilie 2016, în jurul orei 22, având destinaţia finală Aeroportul din Satu Mare.

Lumina Sfântă va ajunge prima dată la Catedrala Ortodoxă Sfinții Împărați Constantin și Elena Satu Mare, de unde va fi dusă în toate lăcașurile de cult din județ.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus