Descinderi la contrabandiștii de țigări din Satu Mare Reviewed by CD on . Ieri, 11 noiembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat Ieri, 11 noiembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Descinderi la contrabandiștii de țigări din Satu Mare

Descinderi la contrabandiștii de țigări din Satu Mare

Descinderi la contrabandiștii de țigări din Satu Mare

Ieri, 11 noiembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat 42 de percheziții domiciliare într-un dosar de contrabandă și camătă.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.- B. T. Satu Mare, au desfășurat o acțiune, pe raza  municipiului Satu Mare, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă și camătă.

În fapt, începând din luna februarie a.c., s-au efectuat capturi legendate de 400 000 de fire de țigarete, de proveniență ucraineană, țigări care au fost introduse în țară peste fâșia verde, după care au fost preluate de membrii grupării și comercializate în piețele agroalimentare din Satu Mare.

De asemenea, au fost puse în executare 10 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunilor de contrabandă și camătă, urmând a fi prezentați procurorilor D.I.I.C.O.T. – B. T. Satu Mare pentru audieri și dispunerea de măsuri legale față de aceștia.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și jandarmi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus