Curse charter Satu Mare –Antalya Reviewed by CD on . În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în sala de protocol a Aeroportului Internațional Satu Mare, susținută de preşedintele Consiliului Judeţean (C În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în sala de protocol a Aeroportului Internațional Satu Mare, susținută de preşedintele Consiliului Judeţean (C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Turism»Curse charter Satu Mare –Antalya

Curse charter Satu Mare –Antalya

Curse charter Satu Mare –Antalya

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în sala de protocol a Aeroportului Internațional Satu Mare, susținută de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, reprezentantul Agenţiei de Turism Paralela 45, Alin Burcea şi directorul aeroportului, Nicolae Fechete am aflat că noul sezon estival aduce și o supriză pentru sătmăreni.

Începând din data de 9 iunie 2015 și până în 15 septembrie, de pe Aeroportul Satu Mare va pleca o cursă aeriană cu destinația Antalya, rută care va fi operată de Agenția de Turism Paralela45.
Menționăm faptul că Agenția de Turism Paralela 45 Satu Mare și-a deschis sediul în orașul nostru în luna martie și continuă să investească în zonă prin lansarea charterului de vară spre Antalya cu plecare din Satu Mare.
Așadar, reprezentatul Agenției de Turism, Alin Burcea a menționat că cursele charter spre Antalya vor avea loc săptămânal, în fiecare zi de marți, de la ora 17.30, iar pachetele pe care agenția le va oferi vor fi atrăgătoare și deja au apărut tarifele care au mari reduceri de early booking de pana la 45%, iar cei care își pot programa deja perioada de concediu pe anul viitor pot beneficia de tarife foarte atractive.
Avionul are 189 de locuri, iar pentru a se ocupa locurile, avionul va face o oprire la Craiova atât dus, cât și întors. Ruta va fi Antalya-Craiova-Satu Mare – Antalya. Rezervările se pot face la fiecare Agenție de Turism din Satu Mare.„ Cel mai mic preţ pentru un sejur de 7 zile este de 380 de euro plus taxe de aeroport de circa 20 de euro, dar preţurile pot fi mai mari, în funcţie de bugetul clientului”, a spus Alin Burcea.
Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef a vorbit despre cursa charter care a decolat de la Aeroportul Satu Mare în urmă cu doi ani și de asemenea, despre modernizarea pistei şi a anexelor, lucru care se va întâmpla foarte curând. Ștef a mai spus că se fac negocieri pentru a putea lega orașul Satu Mare de aeroporturile europene.
Legat de cursele TAROM cu destinația București, directorul aeroportului a declarat că aceste curse își vor relua zborul începând cu data de 16 octombrie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus