Cupluri premiate în Satu Mare pentru longevitate Reviewed by CD on . Un număr de 52 de cupluri au fost premiate miercuri, 20 iulie, de conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare, care continuă tradiția de a oferi o diplomă anive Un număr de 52 de cupluri au fost premiate miercuri, 20 iulie, de conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare, care continuă tradiția de a oferi o diplomă anive Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Cupluri premiate în Satu Mare pentru longevitate

Cupluri premiate în Satu Mare pentru longevitate

Cupluri premiate în Satu Mare pentru longevitate

Un număr de 52 de cupluri au fost premiate miercuri, 20 iulie, de conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare, care continuă tradiția de a oferi o diplomă aniversară și un premiu de 1000 de lei celor mai longevive cupluri din municipiu.

Evenimentul a avut loc în Grădina Romei, fiind organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu”.

Astfel, 43 de cupluri au primit diplome aniversare la împlinirea a 50 de ani de căsătorie și 9 cupluri pentru aniversarea a 60 de ani de căsătorie.

În 2021 conducerea Primăriei a premiat 174 de cupluri care au aniversat 50 și 60 de ani de căsătorie. Premierea este o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor.

foto Primăria Satu Mare

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus