Continuă reabilitarea termică a blocurilor în municipiul Satu Mare Reviewed by CD on . oi a avut loc întrunirea comisiei pentru eficienţă energetică din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare coordonată de primarul Dorel Coica în calitate de preş oi a avut loc întrunirea comisiei pentru eficienţă energetică din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare coordonată de primarul Dorel Coica în calitate de preş Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Continuă reabilitarea termică a blocurilor în municipiul Satu Mare

Continuă reabilitarea termică a blocurilor în municipiul Satu Mare

Continuă reabilitarea termică a blocurilor în municipiul Satu Mare

oi a avut loc întrunirea comisiei pentru eficienţă energetică din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare coordonată de primarul Dorel Coica în calitate de preşedinte al acesteia.

Ordinea de zi a şedinţei de lucru a fost analiza solicitărilor depuse până la data de 07.01.2015 în vederea includerii imobilelor (blocurilor) în programul de finanţare pentru reabilitarea termică.
În urma analizei documentelor depuse de către Asociaţiile de proprietari s-au stabilit toate clarificările care urmează a fi solicitate pentru completarea dosarelor în vederea continuării procedurilor de includere în program.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus