Conducător auto, cercetat de polițiștii sătmăreni Reviewed by CD on . La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 15.20, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii ru La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 15.20, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii ru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Conducător auto, cercetat de polițiștii sătmăreni

Conducător auto, cercetat de polițiștii sătmăreni

Conducător auto, cercetat de polițiștii sătmăreni

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 15.20, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism, pe Podul Golescu din municipiu.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus