Concurs regional de recitări organizat în Carei Reviewed by CD on . Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a șaptesprezecea ediţie a c Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a șaptesprezecea ediţie a c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Concurs regional de recitări organizat în Carei

Concurs regional de recitări organizat în Carei

Concurs regional de recitări organizat în Carei

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a șaptesprezecea ediţie a concursului regional de recitări „Mihai Eminescu” în 27 ianuarie 2023, la Castelul Károlyi, în sala mică de evenimente, conform următorului program:
-ora 13.00 Clasele V-VIII, Limba română
-ora 14.00 Clasele IX-XII, Limba română
-ora 15.00 Clasele V-VIII, Eminescu în altă limbă
-ora 16.00 Clasele IX-XII, Eminescu în altă limbă
Ediţia din acest an se desfăşoară pe două categorii distincte: ciclul gimnazial şi ciclul liceal. O şcoală poate înscrie maximum 5 elevi într-o categorie. Aceştia vor avea dreptul să RECITE o singură poezie sau fragment de proză din opera eminesciană. Elevii care vor citi vor fi depunctați!
Concurenții se pot înscrie și pentru secțiunea Eminescu în altă limbă (maghiară, germană).
Premiile, la fel ca în anii precedenţi, vor consta în diplome și cărţi.
Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.
Termenul limită de înscriere este 23 ianuarie 2023, ora 15.00. Înscrierea se face la Centrul Cultural Carei, de luni până vineri, între ora 10.00 şi ora 15.00 sau pe email la adresa: culturacarei@yahoo.com.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0261-865-006 sau 0742-021-668 Persoană de contact: Geta Vandici.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus