Clădirea Muzeului Județean Satu Mare își recapătă strălucirea de odinioară Reviewed by CD on . Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a convocat astăzi o ședință tehnică pentru evaluarea stadiului de realizare a lucrărilor de reabilita Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a convocat astăzi o ședință tehnică pentru evaluarea stadiului de realizare a lucrărilor de reabilita Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Clădirea Muzeului Județean Satu Mare își recapătă strălucirea de odinioară

Clădirea Muzeului Județean Satu Mare își recapătă strălucirea de odinioară

Clădirea Muzeului Județean Satu Mare își recapătă strălucirea de odinioară
Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a convocat astăzi o ședință tehnică pentru evaluarea stadiului de realizare a lucrărilor de reabilitare a clădirii Muzeului Județean de pe strada Vasile Lucaciu din Satu Mare. Constructorul s-a angajat ca până la finele acestei săptămâni să încheie lucrările exterioare, cele de restaurare a fațadelor, astfel încât sătmărenii să se poată bucura din nou de frumusețea acestei clădiri emblematice a orașului.
Investiția continuă cu amenajările interioare: se pregătesc sălile expoziționale, se instalează lifturile, se lucrează la instalațiile electrice și la cele de securitate, iar în depozitele în care se păstrează colecțiile muzeale, se montează instalațiile de climatizare. Până în prezent au fost realizate 65% dintre lucrările prevăzute în contract.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus