Centrul de vaccinare din Carei și-a redus programul de lucru Reviewed by CD on . Centrul de vaccinare din Carei, care funcționează în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, și-a schimbat programul de lucru, începând din această săp Centrul de vaccinare din Carei, care funcționează în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, și-a schimbat programul de lucru, începând din această săp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Centrul de vaccinare din Carei și-a redus programul de lucru

Centrul de vaccinare din Carei și-a redus programul de lucru

Centrul de vaccinare din Carei și-a redus programul de lucru

Centrul de vaccinare din Carei, care funcționează în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, și-a schimbat programul de lucru, începând din această săptămâna. Imunizările se vor realiza doar în zilele de marți și sâmbătă, datorită scăderii interesului populației.

”Deoarece numărul beneficiarilor pentru vaccinare în ultima perioadă a scăzut, față de intervalul anterior, noul program de funcționare a Centrului de vaccinare din Carei va fi următorul: marți între orele 8-20 și sâmbătă între orele 8-20”, se arată în adresa semnată de coordonatorul centrului, dr. Henrietta Feher.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus