Căsuțele de tip familial construite în județul Satu Mare din fonduri europene, prind contur. Reviewed by CD on . Județul Satu Mare finalizează reforma de închidere a ultimului Centru de plasament al copilului de la Halmeu și dezvoltarea a trei căsuțe de tip familial, una î Județul Satu Mare finalizează reforma de închidere a ultimului Centru de plasament al copilului de la Halmeu și dezvoltarea a trei căsuțe de tip familial, una î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Căsuțele de tip familial construite în județul Satu Mare din fonduri europene, prind contur.

Căsuțele de tip familial construite în județul Satu Mare din fonduri europene, prind contur.

Căsuțele de tip familial construite în județul Satu Mare din fonduri europene, prind contur.
Județul Satu Mare finalizează reforma de închidere a ultimului Centru de plasament al copilului de la Halmeu și dezvoltarea a trei căsuțe de tip familial, una în Tășnad și două în Halmeu.
Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Oliviu Buzgău au vizitat locuința care se construiește în orașul Tășnad. Lucările se află în stadiu avansat. Se lucrează la montarea tâmplăriei interioare și exterioare și la realizarea intalației electrice.
În aceste căsuțe de tip familial vor locui câte 12 copii, cărora li se oferi un mediu familial de îngrijire.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus