Azi s-a desfășurat ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare Reviewed by CD on . Prefectul Radu Bud a coordonat în data de 21 octombrie, la ora 13,00, ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare, în cadrul căreia președintele r Prefectul Radu Bud a coordonat în data de 21 octombrie, la ora 13,00, ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare, în cadrul căreia președintele r Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Azi s-a desfășurat ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare

Azi s-a desfășurat ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare

Azi s-a desfășurat ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare

Prefectul Radu Bud a coordonat în data de 21 octombrie, la ora 13,00, ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare, în cadrul căreia președintele reconfirmat în funcție, Pataki Csaba, a depus jurământul de credință.

Totodată, 28 dintre cei 31 de consilieri județeni aleși și validați, prezenți astăzi la ceremonie, au depus jurământul de credință.
Prefectul Radu Bud a constatat întrunirea tuturor condițiilor de legalitate, declarând constituit Consiliul Județean Satu Mare.

La ședința festivă, desfășurată în Sala Mare de ședințe a Consiliului Județean, au fost prezenți subprefectul Altfatter Tamas, senatorul Turos Lorand, deputatul Magyar Lorand și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus