Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Satu Mare Reviewed by CD on . Au înaintat în grad 29 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare. Festivitatea organizată cu prilejul avan Au înaintat în grad 29 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare. Festivitatea organizată cu prilejul avan Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Satu Mare

Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Satu Mare

Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Satu Mare

Au înaintat în grad 29 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare. Festivitatea organizată cu prilejul avansării în grad, la termen, a celor 9 ofițeri, unui maistru militar și 20 de subofițeri, a avut loc, în cursul zilei de ieri, 2 august, într-un cadru restrâns, începând cu ora 10:00, la sediul unităţii.

Dintre cei 9 ofițeri avansați, unul a primit gradul de colonel, unul gradul de locotenent – colonel, 2 gradul de maior, iar ceilalți 5 gradul de locotenent. Un maistru militar a primit gradul de maistru militar clasa a III-a, iar cei 20 de subofițeri pompieri militari avansați la termen au primit noile grade, după cum urmează: 14 – gradul de plutonier adjutant şef, 3 – gradul de plutonier major şi 3 – gradul de plutonier.

Noile grade militare le-au fost înmânate celor avansați de către inspectorul șef, colonel Dima Nicolae, care i-a felicitat pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.

Al doilea moment al ceremoniei a fost marcat de trecerea în rezervă a unor cadrelor militare, respectiv prin încetarea raportului de serviciu a unui personal contractual civil. Au fost trecuți în rezervă, cu drept de pensie, 2 ofițeri, 19 subofițeri și un personal contractual civil. Cadrelor pensionate în semn de apreciere li s-au oferit plachete și ,,simbolurile pensionării” reprezentate prin baston și pălărie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus