Avansări în grad la pompieri cu ocazia Zilei Naționale a României Reviewed by CD on . Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a avut loc avansări în grad. Astfel Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a avut loc avansări în grad. Astfel Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Avansări în grad la pompieri cu ocazia Zilei Naționale a României

Avansări în grad la pompieri cu ocazia Zilei Naționale a României

Avansări în grad la pompieri cu ocazia Zilei Naționale a României

Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a avut loc avansări în grad.

Astfel, au fost înaintați în grad, înaintea expirării stagiului minim: ofițer în gradul de locotenet-colonel, Maior Moraru, Iulian Bogdan, în gradul de maior – cpt. Rus Sabin Constantin și Daniela Florica, în gradul de căpitan au fost avansați lt. Rogoz Iuliu Cristian-Iulian și lt. Dobrican Radu.
De asemenea au mai fost avansați patru subofițeri în gradul de plutonier adjutant șef, patru în gradul de plutonier adjutant și 70 de plutonieri în gradul de plutonier major.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus