Aparatură medicală modernă pentru secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare Reviewed by CD on . A fost pusă în funcțiune noua aparatură medicală modernă achiziționată pentru secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Este vorb A fost pusă în funcțiune noua aparatură medicală modernă achiziționată pentru secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Este vorb Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aparatură medicală modernă pentru secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Aparatură medicală modernă pentru secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Aparatură medicală modernă pentru secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare
A fost pusă în funcțiune noua aparatură medicală modernă achiziționată pentru secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Este vorba despre un ventilator invaziv și trei ventilatoare noninvazive destinate prematurilor și nou-născuților, cu ajutorul cărora se va contribui semnificativ la creșterea șanselor de viață, chiar de vindecare a micilor pacienți.
Aparatura medicală a fost recepționată în cursul zilei de marți și a fost achiziționată prin proiectul transfrontalier „Intensive Care for Future”, derulat în parteneriat cu Spitalul Regional de Copii din Mukachevo – Ucraina.
În cadrul aceluiași proiect, în zilele următoare vor fi livrate și alte echipamente medicale pentru secția de Neonatologie – incubatoare, masă de resuscitare și ultrasonograf. Secția ATI a fost și ea dotată cu un ecograf și sunt în curs de livrare defibrilatoare, cărucioare de resuscitare, aparate de oxigen, un videoendoscop și videolaringoscoape, iar locația Tășnad a SJU va fi dotată cu un electrocardiograf, defibrilator și ecograf.
Valoarea totală a aparaturii pentru cele trei structuri medicale este de 511.880 de euro.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus