Alimente pentru sătmărenii defavorizați Reviewed by CD on . Direcția de Asistență Socială Satu Mare dă startul marți, 10 mai 2022, la distribuirea produselor alimentare oferite în cadrul Programului Operațional Ajutorare Direcția de Asistență Socială Satu Mare dă startul marți, 10 mai 2022, la distribuirea produselor alimentare oferite în cadrul Programului Operațional Ajutorare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alimente pentru sătmărenii defavorizați

Alimente pentru sătmărenii defavorizați

Alimente pentru sătmărenii defavorizați

Direcția de Asistență Socială Satu Mare dă startul marți, 10 mai 2022, la distribuirea produselor alimentare oferite în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate persoanelor defavorizate. Distribuirea ajutoarelor constând în produse alimentare de la Uniunea Europeană la nivelul municipiului Satu Mare se va derula de luni până vineri, între orele 8.00-14.00, la fostul Centru de zi „Speranța” de pe strada C.A. Rosetti nr. 2.
În evidențele Direcției de Asistență Socială se află 61 de beneficiari de ajutor social și 267 de persoane din familii care beneficiază de de alocație pentru susținerea familiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus