ADVERTORIAL: Mâncarea sănătoasă prinde teren. DABO Doner deschide al doilea magazin în Satu Mare (VID EO) Reviewed by CD on . Există și Fast Food cu mâncare sănătoasă, chiar dacă multora le-ar putea fi greu de crezut. Poate și din acest motiv, s-a deschis cel de-al doilea restaurant în Există și Fast Food cu mâncare sănătoasă, chiar dacă multora le-ar putea fi greu de crezut. Poate și din acest motiv, s-a deschis cel de-al doilea restaurant în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ADVERTORIAL: Mâncarea sănătoasă prinde teren. DABO Doner deschide al doilea magazin în Satu Mare (VID EO)

ADVERTORIAL: Mâncarea sănătoasă prinde teren. DABO Doner deschide al doilea magazin în Satu Mare (VID EO)

ADVERTORIAL: Mâncarea sănătoasă prinde teren. DABO Doner deschide al doilea magazin în Satu Mare  (VID EO)

Există și Fast Food cu mâncare sănătoasă, chiar dacă multora le-ar putea fi greu de crezut. Poate și din acest motiv, s-a deschis cel de-al doilea restaurant în orașul Ssatu Mare, tocmai pentru cererea mare când vine vorba de mâncare gustoasă și sănătoasă în acelși timp..

Evenimentul a avut loc joi 5 decembrie în Piața Libertății din oraș. Deși inaugurarea a fost una cât se poate de discretă, localul din buricul târgului s-a umplut ochi în câteva minute. Dacă primul Fast Food Dabo Doner funcționează în climatul modern al Mall-ul de la marginea orașului, cel din centru se bucură de un ambient cald al noului design conceput și lansat recent de către firma Dabo. Vedeta casei a fost și de acestă dată Doner-ul de pui, plasat în fruntea listei de comenzi.

 

Mircea MUREȘAN

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus