Accident rutier în Berveni Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 05:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerar Ieri, în jurul orei 05:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident rutier în Berveni

Accident rutier în Berveni

Accident rutier în Berveni

Ieri, în jurul orei 05:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale celor 2 victime, rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Berveni.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 12 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Victimele, au fost extrase în stare conștientă și cooperantă. O victimă a refuzat transportul la spital, iar cea de-a doua victimă a fost transportată cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus