Accident produs în Rătești Reviewed by CD on . În aceasta dimineață, 24 septembrie a.c., la ora 05:24, pompierii sătmăreni au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale și pentru sablarea, spălarea că În aceasta dimineață, 24 septembrie a.c., la ora 05:24, pompierii sătmăreni au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale și pentru sablarea, spălarea că Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Rătești

Accident produs în Rătești

Accident produs în Rătești

În aceasta dimineață, 24 septembrie a.c., la ora 05:24, pompierii sătmăreni au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale și pentru sablarea, spălarea căilor publice în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Rătești.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor.
Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit o mașină răsturnată pe partea carosabilă în care se afla o persoană de sex masculin.

Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată în stare conștiență și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus