Accident în weekend la Târșolț Reviewed by CD on . Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei v Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei v Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident în weekend la Târșolț

Accident în weekend la Târșolț

Accident în weekend la Târșolț

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei victime rezultată în urma unui accident, în localitatea Târșolț. În accident a fost implicat un tractor care s-a răsturnat.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit un tractor răsturnat, iar o persoană de sex masculin, conștientă și cooperantă, a suferit leziuni la torace.

Pentru un timp mai optim de răspuns s-a solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou. Echipajul SMURD a transportat victima pe terenul de fotbal din apropiere, de unde a fost preluată de echipajul de prim-ajutor aerian și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Baia Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus