Accident în Satu Mare Reviewed by CD on . În această dimineață, în jurul orei 07:20, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru descarcerarea unei În această dimineață, în jurul orei 07:20, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru descarcerarea unei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident în Satu Mare

Accident în Satu Mare

Accident în Satu Mare

În această dimineață, în jurul orei 07:20, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru descarcerarea unei persoane, implicată într-un accident rutier, pe podul Golescu din municipiul Satu Mare. Accidentul s-a produs între un autoturism și un microbuz.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 10 subofiteri cu o autospecială de descarcerare și o autospeciala de stingere cu apa și spumă, respectiv două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. Până la sosirea salvatorilor, victima a reușit să se autoevacueze. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI.

Conducătorii autovehiculelor au fost transportați în stare conștientă și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus