Accident de muncă la o firmă din Satu Mare Reviewed by CD on . Sâmbătă, 27 februarie, în jurul orelor 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați telefonic, prin numărul pentru situații de Sâmbătă, 27 februarie, în jurul orelor 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați telefonic, prin numărul pentru situații de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident de muncă la o firmă din Satu Mare

Accident de muncă la o firmă din Satu Mare

Accident de muncă la o firmă din Satu Mare

Sâmbătă, 27 februarie, în jurul orelor 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați telefonic, prin numărul pentru situații de urgență 112, despre faptul că, în timp ce efectua operațiuni de descărcare a unei autoutilitare aflată în curtea unei societăți comerciale din municipiul Satu Mare, N. Zoltan de 45 ani s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se în zona capului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea/nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus