A VI-a ediție a Târgului „Produs de Oaș” Reviewed by CD on . S-a deschis azi, cea de-a VI-a ediție a Târgului de produse tradiționale, meșteșugărești și artizanale „Produs de Oaș”, unde meșteri și producători tradiționali S-a deschis azi, cea de-a VI-a ediție a Târgului de produse tradiționale, meșteșugărești și artizanale „Produs de Oaș”, unde meșteri și producători tradiționali Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A VI-a ediție a Târgului „Produs de Oaș”

A VI-a ediție a Târgului „Produs de Oaș”

A VI-a ediție a Târgului „Produs de Oaș”

S-a deschis azi, cea de-a VI-a ediție a Târgului de produse tradiționale, meșteșugărești și artizanale „Produs de Oaș”, unde meșteri și producători tradiționali din zonă își etalează la standuri rodul muncii lor.

Târgul va reuni zilnic în Parcul Central din Negrești-Oaș, din 1 până în 10 august, un număr de circa 25 de producători tradiţionali și meșteșugari din Ţara Oaşului, Maramureș, Bihor sau Salaj. Aceștia expun la vânzare produse tradiţionale și bio, prăjituri, miere, sucuri naturale, gemuri, plante medicinale şi terapeutice, dar și produse meşteşugăreşti şi artizanale precum covoare, ceramică, lemn, sticlă, piele, păpuşi, podoabe populare etc.
Scopul târgului este de a consolida comunitatea meșteșugarilor și artizanilor din zonă și de a stimula consumul de produse tradiționale din Țara Oașului.

Eveniment organizat sub brandul Zestrea Oașului

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus