A început recensământul circulației rutiere în județul Satu Mare Reviewed by CD on . Luni, 4 aprilie, a fost prima zi a recensământului ce se va desfăşura pe parcursul a şapte zile în lunile cu trafic mediu - aprilie, mai, octombrie, noiembrie ş Luni, 4 aprilie, a fost prima zi a recensământului ce se va desfăşura pe parcursul a şapte zile în lunile cu trafic mediu - aprilie, mai, octombrie, noiembrie ş Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A început recensământul circulației rutiere în județul Satu Mare

A început recensământul circulației rutiere în județul Satu Mare

A început recensământul circulației rutiere în județul Satu Mare
Luni, 4 aprilie, a fost prima zi a recensământului ce se va desfăşura pe parcursul a şapte zile în lunile cu trafic mediu – aprilie, mai, octombrie, noiembrie şi trei zile în lunie iulie şi august când traficul are valori foarte mari.
Consiliul Județean Satu Mare participă la acțiunea națională de recensământ general al circulaţiei rutiere care se desfăşoară pe şoselele din România până pe 10 noiembrie. Pe drumurile județene durata înregistrării va fi de 14 ore/zi. În județul Satu Mare, posturile recensământului circulației vor fi amplasate în 59 de locuri.
Informaţiile adunate vor fi folosite în special pentru fundamentarea şi proiectarea investiţiilor rutiere şi a lucrărilor de întreţinere şi reparare a drumurilor şi pentru elaborarea de studii referitoare la evaluarea calităţii aerului.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus