A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al viitorului drum expres Satu Mare-Baia Mare Reviewed by CD on . Astăzi a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al viitorului drum expres Satu Mare – Baia Mare, contract în valoare de 5.990.525 de Astăzi a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al viitorului drum expres Satu Mare – Baia Mare, contract în valoare de 5.990.525 de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al viitorului drum expres Satu Mare-Baia Mare

A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al viitorului drum expres Satu Mare-Baia Mare

A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al viitorului drum expres Satu Mare-Baia Mare

Astăzi a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al viitorului drum expres Satu Mare – Baia Mare, contract în valoare de 5.990.525 de lei.
„Acest tronson de drum face parte din proiectul inițiat în trecut de cele două administrații județene și care mai cuprindea legătura spre Ungaria și Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare. Odată realizat, viitorul drum de mare viteză va contribui direct la dezvoltarea economiei din această zonă, schimburile comerciale se vor intensifica, iar participanții la trafic vor avea cele mai bune condiții de circulație”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, la semnarea contractului.
Drumul va avea o lungime de 55,56 de kilometri, iar valoarea totală estimată a investiției este de 308,3 milioane de euro.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus