A fost dată în folosință varianta de ocolire a municipiului Satu Mare Reviewed by CD on . Astăzi a avut loc inaugurarea uneia dintre cele mai mari investiții realizate în județul Satu Mare în ultimii 30 de ani și care va avea efecte pozitive atât asu Astăzi a avut loc inaugurarea uneia dintre cele mai mari investiții realizate în județul Satu Mare în ultimii 30 de ani și care va avea efecte pozitive atât asu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A fost dată în folosință varianta de ocolire a municipiului Satu Mare

A fost dată în folosință varianta de ocolire a municipiului Satu Mare

A fost dată în folosință varianta de ocolire a municipiului Satu Mare

Astăzi a avut loc inaugurarea uneia dintre cele mai mari investiții realizate în județul Satu Mare în ultimii 30 de ani și care va avea efecte pozitive atât asupra decongestionării traficului din municipiul Satu Mare, cât și asupra dezvoltării economice a întregii zone.
„Tronsonul de aproape 20 de kilometri, deschis astăzi, va fi parte integrantă a rețelei de drumuri expres care va lega județul nostru de autostrăzile europene. Această conexiune se va realiza prin drumul expres M49 din Ungaria aflat în construcție, conexiunea fiind la Oar. O altă legătură importantă va fi cu drumul expres Satu Mare – Baia Mare, drum aflat în faza de proiectare.” – a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.
La inaugurarea de au fost prezenți viceprim-ministrul României, Kelemen Hunor, ministrul de interne, Lucian Bode și ministrul Apărării, Vasile Dâncu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus