A 55-a ediție a Turului României la ciclism începe din județul Satu Mare Reviewed by CD on . La acest eveniment de anvergură internațională vor participa 150 de sportivi din 15 țări, iar competiția va debuta în data de 6 septembrie în Piața Libertății d La acest eveniment de anvergură internațională vor participa 150 de sportivi din 15 țări, iar competiția va debuta în data de 6 septembrie în Piața Libertății d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A 55-a ediție a Turului României la ciclism începe din județul Satu Mare

A 55-a ediție a Turului României la ciclism începe din județul Satu Mare

A 55-a ediție a Turului României la ciclism începe din județul Satu Mare

La acest eveniment de anvergură internațională vor participa 150 de sportivi din 15 țări, iar competiția va debuta în data de 6 septembrie în Piața Libertății din Satu Mare, cu o cursă-prolog, fiind urmată de prima etapă, în 7 septembrie, pe un traseu de 205 de km, între Satu Mare și Bistrița.
În județul Satu Mare concurenții vor străbate drumul județean DJ 193 între localitățile Satu Mare, Păulești, Petin, Apateu, Corod, Culciu Mic, Culciu Mare, Cărășeu, Lipău, Valea Vinului, Roșiori, Pomi și Borlești. Consiliul Județean Satu Mare este partener al Turului României 2022.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus