Concurs de fotografii ”Satu Mare – chip trecător, chip nepieritor” Reviewed by CD on . Organizaţia Municipală de Tineret a Partidului Naţional Liberal lansează prima ediţie a concursului de fotografii „Satu Mare – chip trecător, chip nepieritor”. Organizaţia Municipală de Tineret a Partidului Naţional Liberal lansează prima ediţie a concursului de fotografii „Satu Mare – chip trecător, chip nepieritor”. Rating:
Ești aici: Acasă » Cultură»Concurs de fotografii ”Satu Mare – chip trecător, chip nepieritor”

Concurs de fotografii ”Satu Mare – chip trecător, chip nepieritor”

Concurs de fotografii ”Satu Mare – chip trecător, chip nepieritor”

Organizaţia Municipală de Tineret a Partidului Naţional Liberal lansează prima ediţie a concursului de fotografii „Satu Mare – chip trecător, chip nepieritor”.

Proiectul are drept țintă un public larg, în special din lumea virtuală, care să fie conștientizat că PNL Satu Mare este interesat de problemele orașului și pentru identificarea acestora apelează la membrii comunității.
Pe de altă parte, concursul are și scopul de a pune în valoare frumusețile naturale și arhitectonice ale municipiului Satu Mare.
Concursul este structurat pe mai multe secțiuni:
1. Moștenirea liberală edilitară în Satu Mare
2. Satu Mare – orașul viselor mele
3. Satu Mare – by night
4. Poze vesele din Sătmar
5. Amintiri din cartierul meu
6. Tezaur istoric
7. Oameni, chipuri, destine
8. Sătmarul în sărbătoare
9. Anotimpurile orașului
10. Cea mai bună fotografie făcută de un fotograf din afara județului.
Câștigătorii fiecărei secțiuni vor fi răsplătiți cu premii în bani sau obiecte de tehnică fotografică. Lucrările vor fi trimise pe adresa: robert.laszlosm@gmail.com până la data de 01.09.2013.
Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul unei expoziții care va cuprinde cele mai bune lucrări din concurs. Juriul va fi format din personalități ale vieții culturale sătmărene.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus