Turul României a trecut prin Sătmar Reviewed by CD on . Cei peste 130 de ciclişti, reprezentând 13 ţări, care participă la Turul României, au trecut luni prin judeţul Satu Mare, ajungând în capitala judeţului puţin d Cei peste 130 de ciclişti, reprezentând 13 ţări, care participă la Turul României, au trecut luni prin judeţul Satu Mare, ajungând în capitala judeţului puţin d Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Turul României a trecut prin Sătmar

Turul României a trecut prin Sătmar

Turul României a trecut prin Sătmar

Cei peste 130 de ciclişti, reprezentând 13 ţări, care participă la Turul României, au trecut luni prin judeţul Satu Mare, ajungând în capitala judeţului puţin după ora 13.

Caravana nu a fost întâmpinată de prea mulţi sătmăreni, deşi e pentru prima dată în ultimele decenii în care Sătmarul este inclus în traseul din Mica Buclă, însă cei câţiva trecători care s-au nimerit în zonă au fost încântaţi de spectacolul oferit de cicliştii care au trecut ca un iureş pe Drumul Careiului, Podul Decebal, Bulevardul Henri Coandă, părăsind oraşul pe Drumul Botizului, de unde s-au îndreptat spre judeţul vecin Maramureş.
În trecerea lor prin Sătmar, doi dintre ciclişti au devansat plutonul cu mai mult de un minut, dar acesta nu pare a fi un avantaj prea mare, având în vedere că urmăritorii se apropiau de ei cu o viteză care i-a impresionat pe toţi spectatorii.
Ediţia jubiliară cu nr. 50 a Turului României, organizată de Federaţia Română de Ciclism în perioada 1 – 6 iulie a început cu un sprint în Marghita, judeţul Bihor, şi se va încheia la Bucureşti, după ce concurenţii vor parcurge peste 1.000 km prin 33 de judeţe.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus