Elevă din Negreşti Oaş, la selecţia pentru Olimpiada de Ştiinţe a UE Reviewed by CD on . În perioada 17-25 martie 2013, va avea loc la Luxemburg, cea de-a XI-a ediţie a Olimpiadei de Ştiinţe a Uniunii Europene (EUSO), la care România va participa cu În perioada 17-25 martie 2013, va avea loc la Luxemburg, cea de-a XI-a ediţie a Olimpiadei de Ştiinţe a Uniunii Europene (EUSO), la care România va participa cu Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevă din Negreşti Oaş, la selecţia pentru Olimpiada de Ştiinţe a UE

Elevă din Negreşti Oaş, la selecţia pentru Olimpiada de Ştiinţe a UE

Elevă din Negreşti Oaş, la selecţia pentru Olimpiada de Ştiinţe a UE

În perioada 17-25 martie 2013, va avea loc la Luxemburg, cea de-a XI-a ediţie a Olimpiadei de Ştiinţe a Uniunii Europene (EUSO), la care România va participa cu două echipe, fiecare formată din câte trei elevi, câte unul pentru fiecare disciplină şi anume fizică, chimie, biologie. Selecţia celor doi elevi participanţi de la fiecare disciplină se va realiza conform regulamentului pe baza a două lucrări practice care se vor desfăşura în 7, respectiv 8 februarie la Bucureşti.

Din judeţul Satu Mare la această selecţie va participa eleva Mădălina Patricia Moldovan de la Liceul Teoretic Negreşti Oaş, pentru disciplina chimie. În cazul în care va fi selecţionată, eleva din Negreşti Oaş va continua programul de pregătire centralizat în Capitală în perioada 9-16 februarie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus