Super concert Direcția 5 la Casa de Cultură a Sindicatelor Reviewed by CD on . Sute de doamne și domnișoare au luat parte la super concertul Direcția 5 care a avut loc vineri seara la Casa de Cultură a Sindicatelor și care a fost un cadou Sute de doamne și domnișoare au luat parte la super concertul Direcția 5 care a avut loc vineri seara la Casa de Cultură a Sindicatelor și care a fost un cadou Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Super concert Direcția 5 la Casa de Cultură a Sindicatelor

Super concert Direcția 5 la Casa de Cultură a Sindicatelor

Super concert Direcția 5 la Casa de Cultură a Sindicatelor

Sute de doamne și domnișoare au luat parte la super concertul Direcția 5 care a avut loc vineri seara la Casa de Cultură a Sindicatelor și care a fost un cadou din partea Primăriei cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Sătmărencele au avut parte de o surpriză din partea edilului-șef care le-a oferit câte o floare la intrarea în Casa de Cultură.
Primarul Dorel Coica l-a invitat pe tenorul Nagy Norbert, care are o voce superbă, să cânte în deschiderea concertului Direcției 5. Acesta le-a fascinat pe toate sătmărencele prezente în scenă, iar la final a primit o diplomă de merit din partea primarului Dorel Coica.
A urmat apoi mult așteptatul spectacol susținut de Direcția 5. Aceștia nu au venit singuri, de această dată sunt însoțiți de Alina, fostă membră a trupei ASIA.
Sătmărencele au fost într-un adevărat extaz și au cântat alături de membrii formației toate melodiile cunoscute.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus