Femeie tâlhărită de un tânăr pe Bulevardul Transilvania Reviewed by CD on . Miercuri, în jurul orelor 10.55 polițiștii sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie din Satu Mare, despre faptul că pe B-dul Transilvania di Miercuri, în jurul orelor 10.55 polițiștii sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie din Satu Mare, despre faptul că pe B-dul Transilvania di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Femeie tâlhărită de un tânăr pe Bulevardul Transilvania

Femeie tâlhărită de un tânăr pe Bulevardul Transilvania

Femeie tâlhărită de un tânăr pe Bulevardul Transilvania

Miercuri, în jurul orelor 10.55 polițiștii sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie din Satu Mare, despre faptul că pe B-dul Transilvania din Satu Mare a avut loc o tâlhărie.

În fapt, K. Gabriela, de 43 ani, din Satu Mare, casieră la o societate comercială, în timp ce se deplasa pe b-dul Transilvania, a fost deposedată prin violență, de către un bărbat, de o geantă ce conținea suma de 72.000 lei, bani proveniți din încasările societății pe care intenționa să îi depună la bancă.
Până la sosirea patrulei de siguranţă publică cetățenii care se aflau în apropierea locului faptei l-au imobilizat pe autor predându-l polițiștilor. Autorul a fost identificat în persoana lui K. Arnold, de 23 ani, din localitatea Livada. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
Susnumitul este cerectat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie prev. și ped. de art. 233 din Cod Penal, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi instanţei de judecată.
Prin promptitudinea și spiritul civic de care au dat dovadă cetățenii aflați în zonă au contribuit la identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală.
Mulțumim cetățenilor pentru sprijinul acordat și reamintim opiniei publice că astfel de atitudine ne ajută în activitatea noastră de asigurare a unui climat de ordine și siguranță publică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus