Turnul Pompierilor trece în administrarea Centrului Cultural G.M. Zamfirescu Reviewed by CD on . Turnul Pompierilor, clădire de patrimoniu de pe raza municipiului Satu Mare și în același timp obiectiv de interes turistic a trecut, în urma unei hotărâri de C Turnul Pompierilor, clădire de patrimoniu de pe raza municipiului Satu Mare și în același timp obiectiv de interes turistic a trecut, în urma unei hotărâri de C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Turnul Pompierilor trece în administrarea Centrului Cultural G.M. Zamfirescu

Turnul Pompierilor trece în administrarea Centrului Cultural G.M. Zamfirescu

Turnul Pompierilor trece în administrarea Centrului Cultural G.M. Zamfirescu

Turnul Pompierilor, clădire de patrimoniu de pe raza municipiului Satu Mare și în același timp obiectiv de interes turistic a trecut, în urma unei hotărâri de Consiliu Local, din administrarea Muzeului Județean, în cea a Centrului Cultural G.M. Zamfirescu.

Decizia a fost luată după ce Muzeul Județean nu a mai dispus de resurse pentru menținerea unui angajat la Turnul Pompierilor, respectiv o persoană abilă pentru acel loc de muncă. Primarul Kereskenyi Gabor a afirmat că cei de la G.M. Zamfirescu vor trebui să găsească o persoană responsabilă la Turnul Pompierilor care să vorbească atât limba română cât și maghiară și engleză, dat fiind faptul că obiectivul se bucură de un număr deloc de neglijat de vizitatori.
Turnul Pompierilor este deschis în mod normal în intervalul aprilie – octombrie. Acesta oferă o imagine de perspectivă asupra orașului Satu Mare. În momentul construcției lui a fost folosit de către pompieri pentru a identifica incendiile de pe raza municipiului. Acesta are o înâlțime de 47 metri și a fost construit în 1904.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus