Polițiștii sătmăreni și-au făcut sindicat nou Reviewed by CD on . Aproape jumătate dintre polițiștii din județul Satu Mare, adică vreo 300 de persoane, s-au înscris în noul sindicat al angajaților din această structură a Minis Aproape jumătate dintre polițiștii din județul Satu Mare, adică vreo 300 de persoane, s-au înscris în noul sindicat al angajaților din această structură a Minis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii sătmăreni și-au făcut sindicat nou

Polițiștii sătmăreni și-au făcut sindicat nou

Polițiștii sătmăreni și-au făcut sindicat nou

Aproape jumătate dintre polițiștii din județul Satu Mare, adică vreo 300 de persoane, s-au înscris în noul sindicat al angajaților din această structură a Ministerului de Interne, Europol, care și-a constituit filiala sătmăreană în cadrul unei ședințe ce a avut loc vineri la sediul Inspectoratului Județean de Poliție.

La ședință a participat și cms. șef Alin Haniș, împuternicit inspector șef, care a ținut să fie prezent pentru lua la cunoștință în mod direct despre aspectele legate de problemele polițiștilor, dar și de obiectivele pe care și le-a stabilit conducerea Filialei Sindicatului EUROPOL Satu Mare pentru anul 2017.
Alături de polițiștii sătmăreni au fost și colegii din cadrul Filialei Sindicatului EUROPOL Maramureș, prin Ionuț Pop – președinte și Andrei Pop – vicepreședinte.
În urma procesului electiv desfășurat, conducerea Filialei Satu Mare are următoarea formulă:
– Președinte: Felix Văsuț;
– Vicepreședinți: Cristian Sorin Urda, Mihai Moldovan, Daniel Iancău, Cristian Petran, Adrian Sabău.
De asemenea, au fost aleși delegații sindicali pentru acoperirea întregului județ.
Reamintim că Europol este sindicatul înființat la nivel național de sătmăreanul Cosmin Andreica, cel care, pe vremea în care era reprezentant al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), a câștigat la Curtea Constituțională un proces prin care a dovedit că toate avansările în grad din ultimii ani, făcute prin ordin de ministru, au fost ilegale.
În cursul anului trecut, el a fost îndepărtat din conducerea națională a SNAP, drept pentru care a început înființarea unei structuri sindicale concurente la nivelul inspectoratelor județene de poliție din țară, Europol, ce este deja considerat un fel de sindicat al noii generații a oamenilor legii.
Încă nici nu era constituită oficial la Satu Mare, când filiala județeană Europol a protestat față de modul în care inspectorul-șef împuternicit la comanda Poliției Satu Mare, comisar-șef Alin Haniș, a înțeles să distribuie sporurile salariale în rândul subordonaților.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus