Rugăciune, pâine cu untură și ceai fierbinte pentru săraci Reviewed by CD on . Comunităţile grupului de lucru diaconie din cadrul Diecezei Romano Catolice de Satu Mare se vor ruga împreună pentru nevoiaşi, şi vor împărţi pâine cu untură şi Comunităţile grupului de lucru diaconie din cadrul Diecezei Romano Catolice de Satu Mare se vor ruga împreună pentru nevoiaşi, şi vor împărţi pâine cu untură şi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Rugăciune, pâine cu untură și ceai fierbinte pentru săraci

Rugăciune, pâine cu untură și ceai fierbinte pentru săraci

Rugăciune, pâine cu untură și ceai fierbinte pentru săraci

Comunităţile grupului de lucru diaconie din cadrul Diecezei Romano Catolice de Satu Mare se vor ruga împreună pentru nevoiaşi, şi vor împărţi pâine cu untură şi ceai fierbinte.

Grupul de lucru diaconie a consiliul pastoral din cadrul Diecezei Romano Catolice de Satu Mare organizează o acţiune comună de sărbătoarea Sfintei Elisabeta. Organizaţia Caritas a Diecezei, Serviciul de Ajutor Maltez – filiala Satu Mare, vizitatorii voluntari ai bolnavilor cu Biroul pentru Pastoraţia Bolnavilor şi grupurile de diaconat a parohiilor se întâlnesc marţi, 19 noiembrie la ora 15.00, în faţa statuii Sfintei Elisabeta de lângă biserica Hildegarda.Aici PS. Eugen Schönberger va saluta pe cei adunaţi, care se vor ruga împreună pentru săraci, vor afla amănunte despre viaţa şi vocaţia Sfitei, vor depune flori, iar la ora patru vor porni spre cei nevoiaşi.Vor merge aşadar la trei puncte ai oraşului pentru a distribui pâine cu untură şi ceai fierbinte: în Micro 14, Aleea Neajlov în faţa supermarketului; în cartierul Soarelui în faţa blocului social şi pe strada Ion Ghica în faţa blocului social.Distribuirea are un rol practic, în jurul nostru sunt mulţi care nu îşi pot asigura alimentaţia necesară zilnică, dar are şi un alt rol, de a duce un mesaj: nu vă lăsăm singuri. Scopul este să dăm atenţie nevoiaşilor, asemenea Sfintei Elisabeta, care a căutat mereu comuniunea cu cei necăjiţi. La acesta sunt invitaţi şi toţi sătmărenii: să afirme solidaritatea cu rostirea unei rugăciuni în faţa statuii Sfintei Elisabeta marţi, de la ora trei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus