Flori din suflet pentru bolnavele de la Spitalul din Negreşti Oaş Reviewed by CD on . De Ziua Internaţională a Femeii, Asociaţia pentru Sprijin şi Dezvoltare Comunitară Ţara Oaşului a Parohiei Ortodoxe Tur, formată din 20 de tineri voluntari ai p De Ziua Internaţională a Femeii, Asociaţia pentru Sprijin şi Dezvoltare Comunitară Ţara Oaşului a Parohiei Ortodoxe Tur, formată din 20 de tineri voluntari ai p Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Flori din suflet pentru bolnavele de la Spitalul din Negreşti Oaş

Flori din suflet pentru bolnavele de la Spitalul din Negreşti Oaş

Flori din suflet pentru bolnavele de la Spitalul din Negreşti Oaş

De Ziua Internaţională a Femeii, Asociaţia pentru Sprijin şi Dezvoltare Comunitară Ţara Oaşului a Parohiei Ortodoxe Tur, formată din 20 de tineri voluntari ai parohiei care activează în această “aripă a bisericii”, în frunte cu preotul paroh Radu Vasile Rusu, cordonatorul asociaţiei, au desfăşurat vineri a cincea ediţie a acţiunii intitulată “O MAMĂ = O FLOARE”.

Acţiunea a constat în oferirea unei flori şi a unei broşuri educativ-spirituale, editată de asociaţie, având ca temă “Femeia creştină şi mamă”, tuturor femeilor internate în Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş, începând de la Maternitate şi până la Terapie Intensivă, precum şi întregului personal feminin medical aflat în spital.

Până acum, în cele patru ediţii, tinerii şi preotul Radu Rusu au desfăşurat acţiunea singuri. De această dată, lor li s-a alăturat şi primarul Aurelia Fedorca, care a ţinut în mod special să participe la acţiunea tinerilor voluntari. “Mulţumim nobilului gest făcut de primarul urbei şi considerăm că este un bun exemplu de implicare şi alăturare viitoare şi a altor factori de conducere şi coordonare edilică a oraşului Negreşti Oaş. În ceea ce priveste Asociaţia, tinerii voluntari au fost deosebit de încântaţi şi mulţumiţi de acţiune iar femeile bolnave au fost impresionate şi chiar surprinse de gestul tinerilor. Reproduc spusa unei femei în vârstă care afirma: “fatu’meu, io n-am căpătat de câd’us o floare de 8 martie!”, a declarat preotul Radu Rusu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus