Programul Casa Verde a fost relansat Reviewed by CD on . În total 138 de milioane de lei sunt alocate în acest an pentru acest program, care are o componentă total nouă, denumită ‎Casa Verde Plus‬. Românii vor avea la În total 138 de milioane de lei sunt alocate în acest an pentru acest program, care are o componentă total nouă, denumită ‎Casa Verde Plus‬. Românii vor avea la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Programul Casa Verde a fost relansat

Programul Casa Verde a fost relansat

Programul Casa Verde a fost relansat

În total 138 de milioane de lei sunt alocate în acest an pentru acest program, care are o componentă total nouă, denumită ‎Casa Verde Plus‬.
Românii vor avea la dispoziție 72 de milioane de lei pentru proiecte prin care își pot instala panouri solare sau pompe de căldură și își pot izola termic locuințele cu materiale ecologice (cânepă, lână, plută sau celuloză). O altă componentă importantă a Programului Casa Verde Plus este destinată clădirilor de utilitate publică: școli, grădinițe, spitale, policlinici, cămine de bătrâni, centre de plasament și multe altele. Acestea pot beneficia de sume importante pentru instalarea de panouri solare, fotovoltaice, pompe de căldură, turbine eoliene, instalații de biogaz, izolație din materiale ecologice, acoperișuri verzi, sau sisteme de iluminat cu tehnologie LED. CASA VERDE își propune să crească confortul și calitatea vieții pentru cât mai mulți români, dar și să creeze o piață a produselor și serviciilor ecologice.
Ghidurile de finanțare pot fi găsite aici: http://goo.gl/bbbwpq. Ele vor sta 10 zile în consultare publică; estimăm că programul va începe în luna august, după ce toate observațiile primite vor fi integrate și procedura administrativă finalizată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus