Recomandări ale poliţiştilor pentru evitarea accidentelor Reviewed by CD on . Recomandări ale poliţiştilor sătmăreni, pentru evitarea accidentelor, în condiţiile avertizării meteo de precipitaţii. Având în vedere atenţionarea ANM privind Recomandări ale poliţiştilor sătmăreni, pentru evitarea accidentelor, în condiţiile avertizării meteo de precipitaţii. Având în vedere atenţionarea ANM privind Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Recomandări ale poliţiştilor pentru evitarea accidentelor

Recomandări ale poliţiştilor pentru evitarea accidentelor

Recomandări ale poliţiştilor pentru evitarea accidentelor

Recomandări ale poliţiştilor sătmăreni, pentru evitarea accidentelor, în condiţiile avertizării meteo de precipitaţii.

Având în vedere atenţionarea ANM privind semnalarea unor precipitaţii, sfătuim conducătorii auto să conducă prudent şi să adapteze continuu viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic.
De asemenea, pe timpul călătoriei cu autovehiculul, le recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.
În situaţia conducerii autovehiculelor pe timp de ploaie, este necesară utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri, precum şi a celor de ceaţă, în cazul apariţiei acestui fenomen. În condiţiile unui trafic aglomerat, păstraţi-vă calmul şi nu blocaţi intersecţiile!
Totodată, recomandăm pietonilor să traverseze numai prin locurile marcate corespunzător, după o temeinică asigurare şi să evite pe cât posibil deplasarea pe partea carosabilă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus