Claudiu Mondici urează cadrelor didactice „La Mulți Ani!” Reviewed by CD on . Ziua Internaţională a Educaţiei reprezintă momentul în care serbăm şcoala, activitatea dascălilor şi a elevilor deopotrivă; este momentul recunoaşterii valorii Ziua Internaţională a Educaţiei reprezintă momentul în care serbăm şcoala, activitatea dascălilor şi a elevilor deopotrivă; este momentul recunoaşterii valorii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Claudiu Mondici urează cadrelor didactice „La Mulți Ani!”

Claudiu Mondici urează cadrelor didactice „La Mulți Ani!”

Claudiu Mondici urează cadrelor didactice „La Mulți Ani!”

Ziua Internaţională a Educaţiei reprezintă momentul în care serbăm şcoala, activitatea dascălilor şi a elevilor deopotrivă; este momentul recunoaşterii valorii actului didactic.

„Distinși colegi dascăli, vă mulțumesc pentru activitatea depusă în instruirea și educația tinerilor, pentru priceperea și perseverența manifestate în consolidarea valorii actului educațional, pentru înțelegerea deplină a misiunii dumneavoastră profesionale.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației urez «La mulţi ani!» tuturor cadrelor didactice sătmărene și le mulțumesc pentru măiestria de care dau dovadă în scopul îndrumării elevilor spre cunoaștere”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus