Utilaj în valoare de 60.000 euro descoperit de poliţiştii de frontieră Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au descoperit un utilaj în valoare de 60.000 euro, ce figura ca fiind furat din Italia. În data de 4 iunie a.c Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au descoperit un utilaj în valoare de 60.000 euro, ce figura ca fiind furat din Italia. În data de 4 iunie a.c Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Utilaj în valoare de 60.000 euro descoperit de poliţiştii de frontieră

Utilaj în valoare de 60.000 euro descoperit de poliţiştii de frontieră

Utilaj în valoare de 60.000 euro descoperit de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au descoperit un utilaj în valoare de 60.000 euro, ce figura ca fiind furat din Italia.

În data de 4 iunie a.c., la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.
Astfel, în jurul orei 13.00, a fost depistat pe raza judeţului Satu Mare un tractor marca Same Silver care aparţinea unui cetăţean român, domiciliat pe raza aceluiaşi judeţ.
În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră în bazele de date s-a constatat că tractorul figura ca fiind furat din Italia de la sfârşitul anului 2010.
Proprietarul a declarat că a cumpărat utilajul de la un alt cetăţean de pe raza judeţului Satu Mare şi nu ştia că este furat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar la finalizare urmează a se lua măsurile legale ce se impun.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus