Satu Mare Business Club, evenimente si planuri pentru 2018 Reviewed by CD on . În data de 18 ianuarie s-a lansat la Satu Mare primul club dedicat antreprenorilor, companiilor și tuturor celor interesați de dezvoltare personală sau networki În data de 18 ianuarie s-a lansat la Satu Mare primul club dedicat antreprenorilor, companiilor și tuturor celor interesați de dezvoltare personală sau networki Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Satu Mare Business Club, evenimente si planuri pentru 2018

Satu Mare Business Club, evenimente si planuri pentru 2018

Satu Mare Business Club, evenimente si planuri pentru 2018

În data de 18 ianuarie s-a lansat la Satu Mare primul club dedicat antreprenorilor, companiilor și tuturor celor interesați de dezvoltare personală sau networking . La eveniment au fost prezenți peste 100 de antreprenori și reprezenați ai companiilor din județ.

„Avem deja peste 20 de membri înscriși în club în doar o săptămână targetul nostru fiind să avem 100 de membrii iar datorită faptului că la lansare capacitatea sălii nu ne-a permis să acceptăm mai multe persoane la prezentare, mâine 1 februarie începând cu ora 18 la hotel Poesis mai organizăm un eveniment gratuit de această dată cu o tematică : Planificarea activității și stabilirea obiectivelor.
Îi așteptăm pe toți cei interesați să se înscrie prin intermediul paginii noastre de Facebook Satu Mare Business Club sau prin e-mail la mircea.spatar@smbc.ro .
Reamintim princiipiile clubului , în cadrul clubului se acceptă o singură companie din fiecare nisă de industrie, membrii clubului vor face afaceri între ei și vor putea crea parteneriate de lungă durată nu doar cu companii din Satu Mare ci la nivel național prin evenimentele pe care le vom organiza si afilierile pe care le avem cu alte cluburi de business din țară. De asemenea vor putea participa gratuit la toate evenimentele și prezentarile organizate de club.
Vom avea odată pe an Gala antrepenorilor sătmareni, vom organiza White Pool party eveniment de socializare cu invitații din mai multe cluburi de business , Christmas party pentru membrii clubului precum și un team building.
Vom aduce oameni de business care au reușit prin forțe proprii să își dezvolte afacerile, cel mai apropiat eveniment fiind cel în care împreună cu Maramureș Business Club îl vom avea alături pe fondatorul Salad Box Dan Isai . Tot împreună cu Maramureș Business Club vom avea primul forum de francize din zonă unde vom aduce branduri de nivel național și internațional pentru cei interesați să dezvolte o afacere de tip franciză. Acestea sunt doar câteva din evenimentele programate.
De asemenea avem în cadrul clubului două proiecte în care mă voi implica personal și anume Edu club unde în parteneriat cu școlile și liceele din județ vom crea programe after school cu accent pe dezvoltarea copiilor într-un mediu orientat spre performanță. Celălalt proiect este Satu Mare Business Club teen unde vom angrena elevi din liceu și studenți în cadrul unui club de business dedicat celor tineri”,
a precizat președintele SMBC Satu Mare, Mircea Spătar.

Satu Mare Business Club, dorește să facă ceea ce nu au reușit asutoritățile sătmărene, de a aduce tinerii sătmăreni acasă, majoritatea fiind studenți la Cluj Napoca care aleg să se dezvolte în orașul în care au studiat, pentru că fiind plecați nu văd o posibilitate de a se angaja la Satu Mare.
„Proiectele dragi mie sunt și cele prin care vom organiza o bursă a locurilor de muncă cu companiile din județul Satu Mare și Baia Mare la Cluj Napoca de unde vom încerca să aducem acasă studenții din anii terminali , le vom arăta că în Satu Mare nu exista doar joburi de ospătar si barman ci mult mai mult de atât. Nu putem sta și privi cum ne pleacă tinerii și să nu incercăm să ii aducem înapoi prin locuri de munca variate în cadrul unor companii stabile. Probabil nu vom aduce 1000 de oameni din prima însă cu pași mici vom crește acest eveniment de la an la an și voi fi foarte mândru pentru fiecare tânăr pe care vom reuși să îl aducem înapoi.”

Mircea Spătar se gândește și la miile de persoane care au ales să plece în străinătate și dorește să aducă acasă 100 de oameni plecați pentru un trai mai bun peste hotare.
„De asemenea avem proiectul 100 pentru România prin care vom încerca să aducem 100 de oameni plecați peste hotare înapoi acasă, vom oferi consultanță gratuită pentru ei inclusiv pentru a-și deschide o afacere vor avea parte de tot sprijinul necesar. Vom promova de asemenea și joburile disponibile în cadrul companiilor care vor face parte din club astfel sperăm să contribuim la dezvoltarea întregii regiuni.”

Companiile care doresc să facă parte din club îl pot contacta pe președintele SMBC prin e-mail la mirce.spatar@smbc.ro sau telefon 0747696601.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus